event Julika Marijn

Julika Marijn, ‘Onderweg met Etty’

2 september 2021 19.30-20.30 uur 

Titel: ‘Onderweg met Etty’

Twintig jaar geleden kwamen de dagboeken van Etty Hillesum op Julika’s pad. Ze bleken van cruciale waarde in haar leven. Etty’s werk beïnvloedde en verrijkte Julika op privé- en op artistiek gebied. Ze vertaalde haar gedachte- en ideeënwereld naar het theater en schreef een boek over haar: Altijd Etty. Hiervan doet Julika verslag in deze lezing. Ze vertelt over haar nieuwste theaterproductie Dat onverwoestbare in mij, over haar reis naar Auschwitz, haar optreden in Israël en de voorstelling In duizend zoete armen die ze mocht spelen op de plek waar het voor Etty zelf ook begon: haar voormalige woning aan de Gabriël Metsustraat .

Voor meer informatie over Julika Marijn zie: https://www.julikamarijn.nl/

 

**TICKETS**

U kunt deelnemen aan de lezing door het aanmeldingsformulier op deze pagina in te vullen en een betaling van €10,- over te maken. Nadat wij uw aanmelding en de betaling hebben ontvangen, ontvangt u binnen een dag een bevestiging per e-mail.

Als u deze bevestigingsmail niet ontvangt, controleer dan uw spam / junk-map.

Met uw bijdrage steunt u tevens de crowdfundingscampagne van het Etty Hillesum Huis en helpt u ons om meer activiteiten, lezingen en workshops te realiseren!

Hartelijk bedankt voor uw steun!

Totaal bedrag € -