Donate

Direct Doneren

Alle financiële bijdrages, groot of klein zijn zeer welkom. U kunt ons steunen door een eenmalige donatie over te maken op rekeningnummer: NL78ABNA0884911241 ten name van: ‘Stichting Etty Hillesum Huis’ onder vermelding van ‘eenmalige donatie’.

Bic nummer: ABNA NL2A

KvK nummer:78082463 

De ‘Stichting Etty Hillesum Huis’ heeft een culturele ANBI status (RSIN: 861258460). Als het totaal van uw giften aan ANBI’s in één kalenderjaar tussen de 1% en 10% van uw drempelinkomen ligt heeft u recht op belastingaftrek. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek.

Met uw donatie draagt u bij aan het verwezenlijken van onze missie: Het gedachtegoed van Etty Hillesum vanuit haar geboortehuis onder de aandacht brengen en borgen voor komende generaties. Iedere donatie, klein of groot komt volledig ten goede aan onze activiteiten en projecten.(Als u uw contactgegevens achterlaat kunnen wij u bedanken.)

 

 

Vriend worden van het Etty Hillesum Huis

Staat u achter de missie van het Etty Hillesum Huis en wilt u zich inzetten voor het behoud van dit bijzonder cultureel-historisch erfgoed dan sluiten wij heel graag vriendschap met u. Als u nu vriend wordt kunt u van de volgende exclusieve privileges gebruik maken:

Huisvriend

Voor 45,- per jaar kunt u huisvriend van ons worden. U krijgt dan een aantal exclusieve privileges:

  • Gratis toegang tot het Etty Hillesum Huis voor 2 personen
  • U ontvangt onze nieuwsbrief en uitnodigingen voor (online)lezingen met korting.

Beste vriend worden van het Etty Hillesum Huis

Voor 150,- per jaar kunt u beste vriend van het huis worden. Als speciale relatie van het Etty Hillesum Huis krijgt u bijzondere en exclusieve privileges.

  • Gratis toegang tot Etty Hillesum Huis voor 2 personen
  • Speciale vriendendag.
  • U ontvangt onze nieuwsbrief en uitnodigingen voor (online)lezingen met korting.
  • Mogelijkheid tot deelname aan lezingen en andere evenementen tegen gereduceerd tarief.